S-a deschis Osho Fish, succes monstru

6 iulie 2011 | Noutati

Luni (4 iulie) s-a deschis pentru public Osho Fish, dupa ce cu o cateva zile inainte a avut loc o inaugurare oficiala pentru presa si pentru o parte dintre clientii importanti si fideli ai primului Osho, cel cu carne de vita. Osho Fish e situat in acelasi imobil de pe cunoscutul bulevard al Primaverii, in cealalta extremitate, in locul defunctului La Mangerie, caruia i s-a mai alipit si un spatiu comercial in care inainte era un magazin. Investitia e consistenta, amenajarea e facuta in acelasi stil cu cea de la Osho: concept original si foarte bine conturat, materiale de cea mai buna calitate, stil occidental modern. O mare parte a mancarurilor sunt prezentate direct in galantare, cu un efect vizual spectaculos. Evident, meniul e centrat pe peste si pe fructe de mare. Serviciul e destul de bun, am vazut multi chelneri, foarte dezinvolti si siguri pe ei. Eu am ajuns la Osho Fish in a doua zi de la deschidere si restaurantul era absolut plin, cei mai multi clienti mai vechi ai primului Osho, pe care i-am mai descris cu diverse ocazii. Am luat cate putin din toate gustarile lor reci, care mi s-au parut destul de comune. Preturile sunt mari, eu am platit pentru farfuria cu mancare si pentru paharul cu vin din poza 90 de lei. Oricum, nu cred ca turcul si ceilalti doi asociati ai sai au gandit Osho Fish ca pe un fine dining, ci mai degraba ca pe un fel de cantina pentru oamenii cu foarte multi bani care misuna prin locurile respective. Ca afacere e geniala, le-au dat bucurestenilor cu bani exact ceea ce le trebuia, in locul in care trebuia si cu produsele de care aveau nevoie. Din acest punct de vedere isi merita toate laudele si toata invidia concurentilor. Asadar, Osho Fish e o noua lovitura de maestru pe piata gastronomica bucuresteana.