Experimenteaza noul meniu de primavara

9 mai 2016 | Noutati

Primavara isi trimite vestitorii si in bucataria unor restaurante unde iau nastere noi meniuri, cu ingrediente de sezon, arome proaspete si cu preparate in ton cu anotimpul. Despre o astfel de improspatare din bucatarie va povestim mai jos, o selectie din noul meniu de primavara de la Chefs Experience, care abunda in salate, scoici, fructe de mare dar si burgeri.

 

Daca ajungeti la Chefs trebuie neaparat sa incercati supa crema de telina, aromata si gustoasa, acompaniata de chipsuri de chorizo, delicatesa spaniola din carne de porc, realizata dupa reteta traditionala.

img_0151
Supa crema de telina cu chipsuri de chorizo, 300 ml – 12 lei.

 

Cei de la Chefs s-au gandit sa ne aduca si primavara intr-o farfurie! Risotto-ul cu tentacule de calamar, mazare si rosii cherry este foarte colorat, plin de savoare si vitamine, un adevarat deliciu pentru toate simturile.

risotto_cu_tentacule_de_calamar
Risotto cu tentacule de calamar, 350 gr – 33 lei.

 

Daca esti fan paste, Chefs Experience iti ofera retete care te vor incanta culinar.  Preparate cu paste fresh in combinatie cu savoarea proaspata a somonului, tagliatellele cu somon te vor cuceri fara indoiala.

tagliatelle_cu_somon
Tagliatelle proaspete cu somon, 300 gr – 36 lei

 

Pentru cei care iubesc carnea, Chef Iulian Susala le-a pregatit un delicios ciocanel de curcan cu salata proaspata de patrunjel si sos select de vin alb cu hrean, sos ce ii ofera preparatului o aroma inconfundabila.

12377816_246389549035983_4613637878303993325_o
Ciocanel de curcan cu salata proaspata, 700 gr – 44 lei

 

O alta surpriza a noului meniu sunt si deliciosii creveti salbatici care au fost adusi special pentru voi tocmai din indepartata Argentina si se servesc cu salata mixta si rosii cherry proaspete.

img_0163
Creveti salbatici, 300 gr – 58 lei

 

Nici desertul nu trebuie ratat daca ajungi la Chefs! Daca tot ne pregatim pentru vara, iti recomandam sa incerci un desert light si fresh, un curd cremos de lime cu cocos, pe blat de biscuite, cu fructe proaspete, flori comestibile si sos de mango.

2v7a8158
Curd de lime cu cocos, 150 gr – 24 lei

 

Voua cum va suna noul meniu de la Chefs Experience, ce ati vrea sa degustati?