O seara delicioasa cu fish & wine si, un bonus dulce, candy bar din partea casei

26 septembrie 2016 | Noutati

Martea aceasta exista trei ceasuri bune si delicioase: peste&fructe de mare, vin bun, dar si candy bar din partea casei. Totul la un nou eveniment marca Chefs Experience.

chefs (4)
Pavlos Delotis, somelier Marina Samoila si Chef Scarlatescu

Ca in fiecare marti, de la 19:30, esti invitat la Meet the makers – Fish & wine alaturi de cei dragi si prieteni, pe Floreasca 55. Vei putea alege, dupa preferinte, printre altele, un sea bass de captura servit cu sparanghel si legume la gratar, midii fritti, tagliatelle cu scoici, dar si un delicios calamar proaspat, umplut cu branza feta.

chefs (1)

Mai mult de atat, din meniul special nu vor lipsi nici cele 2 preparate semnate de Chef Scarlatescu: faimoasele sale scoici si tocana cu fructe de mare!

????????????????????????????????????
Scoici dupa reteta lui Chef Scarlatescu – 400 gr, 35 lei
????????????????????????????????????
Tocanita cu fructe de mare by Chef Scarlatescu – 300 gr, 49 lei

????????????????????????????????????

Si pentru ca nicio masa nu ar fi completa fara vin, somelierul Marina Samoila, va asteapta cu o selectie de vinuri din Franta, Italia si Romania, ce merg perfect cu preparatele alese pentru aceasta ocazie.

In plus, la acest eveniment ai posibilitatea de a-ti crea propriul carpaccio de somon, dupa preferinte, alaturi de bucatarul Pavlos.

Cat despre desert, afla ca cei de la Chefs te asteapta cu un delicios CANDY BAR, plin cu bunatati, din partea casei!

Iar vestea buna este ca la acest eveniment nu se percepe taxa de participare.

????????????????????????????????????

Asadar, daca vrei sa iti faci seara de marti mai frumoasa, esti asteptat la un nou eveniment Meet the Makers; pentru rezervari si detalii te poftim aici.