Mulți dintre noi venim după o perioadă lungă de stat acasă. O perioadă în care am avut mai puțină activitate fizică decât de obicei, dar și una în care ne-am permis tot felul de „răsfățuri” culinare. Nu e de mirare că, în unele cazuri, acul cântarului indică mai multe kilograme decât ne-am dori. Noi am …
Peste 97,3% dintre restaurante se vor redeschide de îndată ce legea o va permite, sau la scurt timp după. Odată cu aceasta, cele mai mari provocări vor fi plata salariilor și revenirea clienților. Despre situația reală a localurilor în contextul COVID-19, afli din studiul de piață Restograf.
Într-un articol recent, Dan Cantaragiu, Managing Director al Leadder, ne vorbea despre logica câștigătoare în adoptarea unei atitudini de business, în contextul COVID-19. Și ne spunea atunci că de obicei nu participă la webinarii. Astăzi ne explică de ce și vine cu o serie de argumente.
Suntem obișnuiți să-l vedem pe chef Sorin Bontea în postura de jurat. Așa că atunci când am avut ocazia să-l urmărim ca și concurent, de această dată în Asia Express, cred că am avut cu toții parte de o supriză plăcută, care ne-a dezvăluit și alte laturi ale personalității sale. Despre cum a trăit această …
Imaginează-ți cum ar fi ca dintr-o porție de mâncare pe care o comanzi la restaurant, ospătarul să păstreze și pentru el mai mult de un sfert din porția ta. Nu ți-ar conveni deloc, cu siguranță! Cam aceeași este situația în relația dintre aplicațiile de livrări și restaurante, care și așa au fost nevoite în această perioadă …
Este posibil ca terasele să se redeschidă după data de 1 iunie. Aceasta este una dintre concluziile întâlnirii avute astăzi de premierul Ludovic Orban și reprezentanții industiriei HoReCA, în cadrul căreia au fost discutate o serie de măsuri legate de reluarea activității în localuri și hoteluri.
Pandemia de COVID-19 a lovit întreaga lume ca un tsunami. Stilul de viață ni s-a schimbat complet, iar mediul de afaceri a fost nevoit să-și regândească complet strategiile. Dan Cantaragiu, Managing Director al Leadder, un om cu o bogată experiență managerială și background antreprenorial, ne vorbește despre raționamentul corect în adoptarea unei atitudini de business, în …
România a iești, de astăzi, din starea de urgență și intră pentru 30 de zile în stare de alertă. Deși speram cu toții că această măsura va duce și la deschiderea localurilor în aer liber, guvernanții au decis că terasele și restaurantele rămân închise.
Făcut în mod corect, un smoothie înseamnă o porție zdravănă de nutrienți! Preparat greșit, înseamnă calorii în exces, zahăr și grăsimi – adică lucruri pe care ar trebui să le eviți în mod normal. Noi îți împărtășim 7 secrete ale unui smoothie sănătos și îți spunem ce ingrediente să folosești.
Că o pizza nu refuză nimeni, niciodată, asta știm! Că chef-ilor le place să experimenteze și să se „joace” în bucătărie… și asta știm! Dar că o pizza cu șalău ca cea de la Chef Foa – pe pat de legume în loc de aluat – poate să fie așa bună, asta nu știam! Încearcă …
Este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați bucătari din România. Și pe cât de calm și așezat pare la prima vedere, pe atât este de activ! Scrie pe blog, filmează rețete în propria bucătărie (pe care să le încercăm și noi acasă) și se implică mereu în proiecte deosebite. Zilele acestea, Adi Hădean derulează …
Un om cu resurse nebănuite, un om cu o abilitate fantastică de a se reinventa și de a reinventa gastronomia românească! Ales în 2018 cel mai bun chef din România, Alex Petricean este printre primii care au pus bazele a ceea ce se numește noua bucătărie românească fină. Cum definește acest concept, afli chiar de …
Probabil ai observat că toți cei care se bucură de succes în carieră sunt oameni care acordă mare atenție detaliilor și nu lasă nimic la voia întâmplării. Asta pentru că, înainte de a câștiga încrederea celorlalți, trebuie să le demonstrezi că ești un profesionist bun. Iar asta o poți face doar dacă ești dispus să …
Vrei să prepari ceva rapid, gustos și sănătos? Încearcă rețeta de chifteluțe falafel ca cele de la Sara Green – ne-au dat-o chiar ei! Se prepară foarte ușor, nu ai nevoie de foarte multe ingrediente și se potrivește de minune la orice masă din zi. Noi am încercat-o și ne-a ieșit foarte bine!
Viața marilor personalități ale lumii, ale acelor oameni care au reușit să ajungă pe culmile succesului, trezește întotdeauna curiozitatea. Cu povești fascinante, cele opt (auto)biografii pe care îți recomandăm să le citești, ale unor oameni celebri, sunt adevărate surse de inspirație și motivație pentru noi toți!
Chef Foa, adică Florin Scripcă, a știut de mic exact ce-și dorește să facă: să gătească. Acum, la 37 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari din țară, cu o carte de vizită impresionantă. A lucrat pentru Jamie Oliver și în restaurante Michelin, este printre primii care a dezvoltat conceptul street-food …
Ți-e poftă de ceva dulce? Nu-i nimic dacă n-ai chef să stai în bucătărie să faci prăjituri! Îți dăm noi o listă de cofetării cu livrare la domiciliu din București.
Pe lângă îngrijorările legate de sănătate, coronavirusul a sădit în noi și teama de viitor, de cum va arăta lumea după pandemia de COVID-19. Ce se va întâmpla cu economia? Cum se vor adapta business-urile? Cum va fi interacțiunea dintre oameni? La ce să ne așteptăm? Dan Cantaragiu, Managing Director al Leadder, ne oferă propria versiune …
Springtime a dat startul la campania umanitară #pentrueroi, prin care donează un prânz zilnic medicilor și asistenților, eroii din prima linie în luptă cu COVID-19. Află mai multe despre campanie și ce poți face pentru a ajuta și tu.
Cu un stil inconfundabil, o inteligență și un umor aparte, Mircea Dinescu este un personaj care se distinge cu ușurință în peisajul cultural, mediatic, dar și gastronomic din țara noastră. Și pentru că are atât de multe povești despre… orice, noi am vrut ca de data aceasta să ne spună chiar povestea care l-a adus …
Înscrie-l în Restograf pentru a atrage clienți noi și a-i fideliza pe cei actuali
Află mai multe