Hai să vezi câteva trucuri ca să faci cele mai bune sarmale, ce rețete folosim noi, dar și unde poți mânca niște sarmale gustoase în oraș.
Am testat și am adunat la un loc câteva cocktailuri de Crăciun, combinații de băuturi cu aer festiv și arome de sărbătoare care să impresioneze invitații.
Mesele de sărbători nu arată chiar „tradițional” pentru cei care au renunțat la carne. Uite câteva rețete vegetariene pentru o masă de Crăciun delcioasă!
„Ne e pasăre ca porcul“, nu? Hai să descoperi câteva tradiții culinare de Crăciun și câte produse se fac din carne de porc (nici nu-ți imaginezi!).
Muzica, mâncarea și decorul sunt importante pentru un Revelion reușit. Plus alcoolul, evident! Uite 8 recomandări pentru lista de băuturi pentru Revelion.
Marii master chefi ai bucătăriilor de acasă: aparate care te ajută și te fac să pari un zeu gastronomic. Descoperă câteva gadgeturi utile în bucătărie.
Iubești muntele? Uite nouă stațiuni populare de schi din România, plus câte un restaurant din fiecare loc, unde să te oprești să iei masa.
Indiferent dacă sărbătorile te prind în tabăra musafirilor sau cea a gazdelor, uite câteva vinuri recomandate de noi pentru masa de Crăciun.
Pomana porcului e un obicei specific românilor. Dacă n-ai bunici sau rude la țară care taie porcul în bătătură, ai în schimb restaurante care servesc așa ceva.
E aproape imposibil să nu pui pe tine când mesele sunt pline cu bunătăți. Dar sunt câteva trucuri care te ajută să nu te îngrași prea mult de Sărbători.
Craiova, București, Sibiu – așa arată topul nostru al celor mai frumoase târguri de Crăciun din țară. Le vizităm împreună și-ți recomandăm și unde să iei masa.
Patiseriile pregătesc deja liste de comenzi pentru sărbători. Dacă nu îi prepari acasă (din lipsă de timp, pricepere sau chef), comandă cozonac de Crăciun!
Cred că oricine ar vrea să ajungă acasă la Moș Crăciun, în Laponia. Acolo unde încep poveștile și magia. Hai cu noi și îți spunem tot ce e de știut!
Băutura emblematică a târgurilor de Crăciun, preferatul tuturor la patinoar sau apres-sky, vinul fiert este consumat cam peste tot în lume în perioada rece.
O baie în ciubăr, când totul în jur e nins, e de vis! Așa că am ales să-ți recomandăm căteva pensiuni cu ciubăr unde sigur te vei simți grozav!
Sărbătorile ne răsfață cu arome care mai de care mai îmbietoare. Uite care sunt cel mai des folosite condimente de Crăciun și la ce preparate se potrivesc.
Ești fan Chef la Cuțite? Hai să îl cunoști mai bine pe Chef Florin Dumitrescu, dar și câte ceva din „bucătăria internă” a emisiunii.
Cârnații nu lipsesc niciodată de la masa de Crăciun! Le facem cinste și povestim despre cei mai faimoși cârnați ai noștri, românești.
Multe localuri care au pregătit evenimente și meniuri speciale de Ziua României. Adună-ți prietenii și luați masa de 1 Decembrie la restaurant!
Descoperă 5 locuri superbe, speciale, destinații „experiență” le-am numit noi, ca să simți Crăciunul ăsta ca și cum ar fi o poveste.
Înscrie-l în Restograf pentru a atrage clienți noi și a-i fideliza pe cei actuali
Află mai multe