Hotel Epoque anunta lansarea L’Atelier – l’art culinaire, introducand noul concept al restaurantului gastronomic, care mizeaza pe corespondenta intre arta culinara si artele frumoase ca sursa de inspiratie. L’Atelier devine o destinatie in sine, propunand un univers culinar inspirat, cordial si surprinzator, pastrand in acelasi timp valorile definitorii care au consacrat restaurantul: infinita subtilitate a gastronomiei …
World Trade Center Bucuresti s-a relansat in acest an pe piata evenimentelor cu un nou concept, dedicat promovarii valorilor romanesti, care se caracterizeaza printr-o serie de evenimente inchinate acestor valori. Unul din evenimentele prin care ne-am propus sa sustinem tot ce are mai frumos de oferit Romania este “What’s Cooking@ Barbizon”, concept initiat de Cristina …
Restaurantul Voievodal Baneasa, un alt loc de legenda, plin de istorie… Pe vechile mosii ale boierilor Vacaresti, adica zona Baneasa de astazi pe Sos. Bucuresti-Ploiesti la nr. 10 al Bucurestilor, aflam amplasamentul Restaurantului Voievodal BANEASA, inaugurat la mijlocul anilor 2013. Locatia cu aer de conac boieresc, amenajarea autentica, preparatele si modul lor de servire sunt …
Red Angus Steakhouse are un nou muzician rezident, venit din SUA. Restaurantul Red Angus Steakhouse din strada Franceza nr. 56 anunta inceputul colaborarii cu muzicianul Brent Melancon, noul rezident al localului. Dupa jumatate de an de spectacole reusite, Red Angus Steakhouse isi ia la revedere de la trupa Marcian Petrescu si Trenul de Noapte, si …
Cherhanaua Ancora e in Parcul Herastrau, si cei de acolo insista sa folosim ambele cuvinte in nume, deoarece mai e un restaurant Ancora in Bucuresti si nu vor sa ii confunde lumea cu ei. Asadar, daca te-ai lua doar dupa nume si te-ai astepta sa gasesti o cherhana in herastrau, ai avea o surpriza de …
KFC continua extinderea in Romania si deschide astazi (21 noiembrie 2013 – n.r.) un nou restaurant, in Galati. Situat in cel mai nou centru comercial din oras, Shopping City Galati, in zona de food court, restaurantul KFC ocupa o suprafata de 161 mp. Odata cu aceasta deschidere, KFC a creat 30 de noi locuri de …
Un nou restaurant DIVAN isi invita oaspetii intr-un bazar al simturilor Pentru cei care vad in fiecare preparat degustat punctul de plecare intr-o calatorie culinara completa, DIVAN anunta deschiderea unui nou restaurant pe Calea Floreasca nr. 111-113 si relansarea restaurantului de pe Strada Franceza nr. 46-48 sub o infatisare cu totul noua. Printr-o atmosfera ce …
Vitis Metamorfosis: vinuri prezentate in premiera in cadrul GoodWine 2013 Producatorul de vinuri premium Vitis Metamorfosis prezinta in premiera vinuri obtinute in crama noua din Dealu Mare, in cadrul Targului International GoodWine 2013. Targul este organizat la Romexpo Bucuresti, in perioada 22-24 noiembrie. Printre vinurile prezentate de Vitis Metamorfosis in cadrul editiei de toamna a …
Cofetaria raw-vegan Ostraw Vegan a implinit un an de existenta 21 octombrie 2013, Bucuresti: Cofetaria Ostraw Vegan, una dintre putinele locatii din Bucuresti ce produce exclusiv dulciuri raw-vegan, a implinit un an de existenta pe piata din Romania. Inceputa si continuata ca o afacere de familie, Ostraw Vegan este locul ideal de unde poti achizitiona …
Anima SYRAH, noul vin de colectie semnat Aurelia Visinescu Cluj – Napoca, 6 noiembrie 2013: Aurelia Visinescu a lansat oficial primul vin Syrah din colectia ANIMA, recolta anului 2011, in cadrul unei seri dedicata degustarii vinurilor sub semnatura oenologului. Evenimentul a avut loc la magazinul specializat „Crama Noastra”, din Cluj-Napoca. Syrah-ul sau Shiraz-ul, asa cum …
Din cate stiu eu – si am mancat in destule restaurante, daca ar fi sa le luam doar pe cele 500 pe care le-am evaluat aici, pe Restograf – Isoletta e cel mai scump. Daca nu la modul absolut (mai sunt cateva restaurante in Bucuresti cu preturile cam pe acolo), atunci cu siguranta daca facem …
Crown Cheeseburger, o combinatie inedita de pizza si cheeseburger de la Pizza Hut si Pizza Hut Delivery Pizza Hut si Pizza Hut Delivery lanseaza Crown Cheeseburger, o noua combinatie inedita de pizza si cheeseburger. Blatul special al noului sortiment de pizza este format dintr-o margine umpluta cu mini burgeri deliciosi si sos burger. In sezonul …
L’Aubrac; Natura pura si stele Michelin Chiar daca stabilirea unui scop inalt poate fi motivanta, idealizarea excesiva nu favorizeaza dezvoltarea sustenabila, pentru ca scapa din vedere pasii prin care s-a ajuns la performanta, creand o prapastie intre ideal si o stare de fapt care nemultumeste profund. Pentru ca totul a inceput de undeva, in locurile …
Vitis Metamorfosis, recolta de 100 de tone de struguri Eco in aceasta toamna Producatorul de vinuri premium Vitis Metamorfosis a recoltat in aceasta toamna 100 de tone de struguri ecologici si anunta lansarea pentru anul viitor a primelor vinuri Eco din portofoliu. Compania cultiva struguri ecologici pe o suprafata de 15 hectare in Podgoria Dealu …
What’s Cooking@Barbizon – A patra editie a competitiei gastronomice din 23 Octombrie 2014 a pus fata in fata trei gratii feminine din lumea publica mondena. Initiat si gazduit cu caldura la World Trade Center Bucuresti, evenimentul a devenind deja o traditie! Ne-a relatat despre el, in aceasta etapa a competitiei, chiar doamna Cristina Chiriac, gazda …
Chef Mimi Nicolae, „finalist Master Chef”, si Chef Patrick, „Chef Saptamana Gustului”, au incantat papilele gustative ale participantilor din atelierul de gust inter generational. Desi se spune ca exista un conflict intre generatii, iata ca de aceasta data cele doua generatii, cei mici si cei varstnici, au comunicat si s-au inteles foarte bine intro atmosfera …
Sirienii de la Naser au deschis al doilea restaurant cu acest nume, numit acum Naser 2, ca sa fie lucrurile clare. Au luat fostul restaurant Carol, de pe bulevarul cu acelasi nume, chiar in coltul turnului de birouri Modern Busines Center, care restaurant Carol a avut sfarsitul pe care multi spun ca il merita, de …
KFC deschide restaurantul cu numarul 50 din Romania in Promenada Mall KFC continua investitiile in Romania si inaugureaza un nou restaurant, in incinta Promenada Mall din Bucuresti. Odata cu deschiderea din Promenada, reteaua KFC ajunge la 50 de restaurante in Romania. Clientii KFC sunt asteptati in noua locatie in fiecare zi, intre orele 10.00 – …
Lantul de brutarii Paul atinge 10 locatii cu deschiderea Paul Romana si Paul Promenada Bucuresti, 16 Octombrie 2013. Clientii Paul sunt asteptati intr-o noua brutarie situata in centrul Bucurestiului, in Piata Romana. Locatia are acces stradal si este construita in acelasi stil clasic si primitor specific brandului. Cu o suprafata totala de 150 mp, Paul …
MASTER of WINE & ACOUSTIC SENSATIONS Cluj Napoca, 25 octombrie, Hotel Golden Tulip VINDEVIE si Hotel Golden Tulip va invita la cel mai important eveniment dedicat vinurilor de calitate din aceasta toamna! MASTER of WINE&ACOUSTIC SENSATIONS va avea loc in Cluj-Napoca pe 25 octombrie 2013 la Golden Tulip Ana Dome si va fi sustinut de …
Înscrie-l în Restograf pentru a atrage clienți noi și a-i fideliza pe cei actuali
Află mai multe