Isabelle Legeron despre vinurile « bio »

Isabelle Legeron este singura femeie din Franta ce poseda prestigioasa diploma Master of Wine din Londra. Cea mai prestigioasa diploma din lumea vinurilor, Master of Wine din Londra, pregateste cei mai importanti specialisti mondiali din domeniu (doar 358 titluri din 1953 incoace). Dupa ce a castigat la Paris titlul de ’’Wine Woman of the Year …

Noi vedete au gatit la Barbizon

„What’s Cooking@Barbizon” – A treia editie a competitiei gastronomice a adus fata in fata trei personalitati din show-business Ajunsa la cea de-a treia editie, inedita competitie gastronomica „What’s Cooking@Barbizon”, organizata de World Trade Center Bucuresti, a avut ca invitati trei cunoscuti oameni din showbiz si media: solistul Mihai Georgescu, actorul Cristian Martin si realizatorul radio …

Jurnal de calatorie in Capitala mondiala a Gastronomiei

Lyon este al doilea oras al Frantei, ca marime, dupa Paris. Deja am zis foarte mult nu? Ei bine nu este asa, tocmai pentru ca nu marimea si cantitatea in general, nu sunt aspectele cu care lyonezii se mandresc, chiar daca, inca din istoria indepartata, acesta a fost unul dintre celemai marete orase din Europa …

Investitie majora in Dealu Mare

Vitis Metamorfosis, investitie de 5 milioane de Euro in Podgoria Dealu Mare Producatorul de vinuri premium Vitis Metamorfosis finalizeaza anul acesta o investitie de 5 milioane de euro in proiectul viti-vinicol din Podgoria Dealu Mare si anunta parteneriatul cu distribuitorul Heinrig pentru piata locala. Investitia a presupus achizitia a 100 de hectare de teren, dintre …

Madame Lucie lanseaza „Le macaron au naturel”

Primele macarons din Romania cu ingrediente exclusiv naturale La Madame Lucie, toamna aduce o premiera pentru iubitorii de macarons: cel mai colorat si parfumat desert frantuzesc isi rafineaza reteta, integrand arome si coloranti exclusiv naturali. Madame Lucie devine, astfel, primul producator local de macarons si printre putinii din lume care folosesc doar ingrediente naturale. In urma …

Programul Targului de delicatese Bio V for Verde

Targul V for Verde isi deschide portile in weekend. Expozanti atent selectionati va asteapta cu bunatati bio si workshop-uri interactive. V for Verde, targul mintilor deschise, isi redeschide portile weekendul acesta. Pe 28 si 29 septembrie, intre orele 11:00 si 20:00, la Casa Universitarilor din Bucuresti (strada Dionisie Lupu, 46), expozanti atent selectionati va asteapta …

Concert Ana Odagiu si Monica Odagiu la Jackie O

La Jackie O Ristorate & Bar a inceput „stagiunea”! Din luna septembrie, restaurantul italian din centrul Bucurestiului, renumit pentru preparatele autentic italienesti pregatite cu maiestrie de cei doi bucatari sefi italieni, gazduieste spectacole de teatru, concerte, seri de tango, prezentari de moda. Va recomadam concertul de vineri, 27 septembrie 2013, sustinut de Ana Odagiu si …

Oktoberfest la Radisson

S-a dat startul la Oktoberfestul de 5 stele: Radisson Blu a sarbatorit deschiderea editiei a-5-a a Blu Oktoberfest.  Deschiderea festivalului Blu Oktoberfest, editia 2013, organizat de catre cel mai mare hotel de lux din Bucuresti, Radisson Blu, a avut loc ieri 23 septembrie. In fiecare an acest eveniment aduna peste 2500 de invitati printre care …

Vedeta adepta raw-vegan la V for Verde

Olivia Steer este invitata speciala la V for Verde, targul mintilor deschise, editia a II-a Olivia Steer, cunoscuta ca adepta a regimului raw-vegan si autoare a volumului “Dulciuri de poveste”, este invitata speciala la V for Verde, targul mintilor deschise, editia a II-a. Evenimentul va avea loc pe 28 si 29 septembrie, intre orele 11:00 …

Teatru bulevardier la Godot

Comedia romantica „Fa-mi loc!”  in regia maestrului Radu Beligan se joaca joi, 19 septembrie, ora 21:00, la Godot Cafe-Teatru, str. Blanari nr 14. Biletele se pot cumpara zilnic intre orele 12:00 si 19:00 de la cafeneaua din Centrul Vechi al Capitalei. “Fa-mi loc!”de Anthony Michineau este singurul spectacol regizat de domnul  Radu Beligan din teatrul …

Oprire de placere la Busteni: Canta Cuisine, Castelul Cantacuzino

Castelul Cantacuzino din Busteni este un exemplu fericit de revenire in peisajul public a vechilor palate, castele si conace din Romania. Recuperat de familia proprietarilor, a fost vandut si revandut, aflandu-se acum in proprietatea mai multor investitori. Cei care se ocupa de el sunt o familie mixta, austriaco-ruso-romana. Restaurantul se numeste Canta Cuisine, un joc …

V for Verde, editia a II-a

V for Verde, targul mintilor deschise, revine cu editia a II-a * Peste 50 de expozanti atent selectionati * Workshop-uri gratuite de nutritie si parenting pentru cei mari, loc de joaca si ateliere de reciclare creativa pentru copii * Tombola cu “premii verzi” pentru vizitatorii targului Targul V for Verde isi redeschide portile pe 28 …

„Despre tandrete” si „Dance a playful body” la Centrul National al Dansului

Andreea Novac si Istvan Teglas, intre spectaculos si spectacular Andreea Novac si Istvan Teglas vor sustine spectacolele „Despre tandrete” si „Dance a playful body”, marti, 10 septembrie, ora 21:00 la Centrul National al Dansului Bucuresti, Sala Stere Popescu, Bd. Marasesti, nr 80-82. Despre tandrete De: Andreea Novac Cu: Andreea Novac si Sorin Romanescu Andreea Novac …

Portret de capitan de vas de pescuit

De mai bine de mai multe secole, pescuitul a avut un loc important in alimentatia oamenilor. Doar de 60 de ani, pescarii au fost supusi la diferite presiuni si acest sector economic a suferit schimbari defavorabile. Cu cat au devenit mai eficace metodele si techinicile de pescuit, cu atat mai mult consecintele lor au devenit …

Campioane in sport au gatit la Barbizon

In continuarea competitiei gastronomice “What’s Cooking @ Barbizon”, patronata cu entuziasm, caldura si inspiratie de Cristina Chiriac, director general al World Trade Center Bucuresti, in seara zilei de joi, 29 August, s-au intrecut alte  trei  personalitati, de aceasta data din lumea sportului. Campioane de talie mondiala, Ruxandra Dragomir – tenis, Ana Maria Branza – scrima …

Subway a atins cifra rotunda in Gara de Nord

RECORD SUBWAY: 40.000 de restaurante la nivel global; al 4.000-lea restaurant din Europa – deschis in Bucuresti, in Gara de Nord Cel mai mare lant international de restaurante care comercializeaza sandvisuri isi continua extinderea la nivel global. Bucuresti, 29 August 2013 — Lantul american SUBWAY, cel care ofera oportunitati de francizare  antreprenorilor inca din 1965 …

Goccia – pictura de stil

Buna mea prietena Corina, cea alaturi de care am descoperit si savurat Bucurestiul in varianta lui gastronomica de atatea ori, ma invita la Grenadine, mustacind cu subinteles! Noi mai fuseseram acolo, era o locatie draguta, unde puteai servi mancare libaneza de bun simt, desi imi amintesc ca nu mi-a placut deloc kashata-ua lor, iar kashata-ua …

Comedie Neagra cu actorul Istvan Teglas la Godot Cafe Teatru

„Comedie neagra” e chiar genul de spectacol pe care sa-l vezi seara, tarziu, relaxat, si sa-ti dai voie sa te bucuri, chiar daca stii ca nu e nici un mare text, nici vreun spectacol de referinta in istoria teatrului, dar la care te uiti cu placere. Ca atare, ar fi aproape necinstit pentru toata lumea …

Teatru la Green Hours

Marius Manole este iubit de trei femei in spectacolul Noi 4 Spectacolul de teatru Noi 4 se joaca miercuri, 21 august, ora 21:00 la Green Hours, Calea Victoriei 120. Locurile sunt limitate, de aceea este avizabil sa faceti rezervari inainte la numarul de telefon  0788 452 458 de luni pana vineri intre orele 11:00 si …

Restaurantul Voievodal Baneasa in 2013

As fi vrut sa scriu mai de bine despre Restaurantul Voievodal Baneasa, am apreciat foarte mult ce au facut acolo, e o investitie consistenta si serioasa, nu au lasat nimic la voia intamplarii. Asta trebuie spus despre renovare si amenajare, mai ales ca stiam si ce a fost inainte acolo, adica pana in 2013, fostul …

Restograf on Instagram
Ai un restaurant?

Înscrie-l în Restograf pentru a atrage clienți noi și a-i fideliza pe cei actuali

Află mai multe