Ce putem manca de post la restaurant- despre paste veggie si alte bunatati
28 martie 2017 | Noutati
Este postul Pastelui si una dintre cele intrebarile care ne chinuie in perioada asta este “Ce sa mai mancam?”
De obicei, acasa tinzi sa adopti o dieta mai bogata in produse de panificatie, cartofi si orez sau poate optezi pentru o salata. Dar ce te faci cand iesi in oras si optiunile sunt foarte restranse?
O idee buna ar fi sa alegi un restaurant cu un meniu variat unde atat tu, cat si prietenii tai puteti gasi ceva pe placul vostru.
Cei de la Chefs Experience s-au gandit la cei care tin post in aceasta perioada, dar si la vegetarieni, si au introdus in meniu niste paste revolutionare – VEGGIE PASTA.
Pastele sunt deosebite pentru ca sunt facute exclusiv din legume: naut, fasole galbena si mazare. Au putini carbohidrati, nu contin gluten si nici aditivi. Pot fi consumate de sportivi, de persoanele care tin la silueta, chiar si de diabetici.
La Chefs le poti gasi in 3 variante delicioase:
Veggie pasta cu creveti sau cu scoici – ideale pentru zilele in care este dezlegare la peste si Veggie pasta cu legume, pentru atunci cand tii post.
Mai mult, in meniul restaurantului vei gasi inca un fel de paste, de data aceasta din hrisca, care la fel, nu contin gluten si sunt tare gustoase.
Si pe aceastea le poti servi in 3 variante, cu somon, cu scoici sau cu legume, pentru zilele in care vrei sa mananci ceva delicios, de post.
Asadar, daca esti fan paste, vegetarian sau daca pur si simplu tii post, la Chefs gasesti paste foarte sanatoase, fara gluten, pentru toate gusturile.
In plus, daca vrei sa te rasfeti si cu ceva dulce, de post, poti opta pentru unul dintre deserturile raw vegane. In functie de preferinte, poti alege o delicioasa tarta cu caramel sau una cu fructe de padure, ambele fara gluten.