Din 14 martie, restaurantul-berarie La Nenea Iancu isi primeste cu spectacol oaspetii pe strada Romulus, nr. 55, la numai cateva minute de zona Unirii. Restaurantul-berarie La Nenea Iancu a fost deschis in cinstea lui Caragiale, din respect pentru o bere de calitate care-i poarta numele si din dorinta de a aduce atmosfera din vremuri mai vechi, …
Incepand cu luna aprilie, lantul de restaurante Oro Toro by OSHO se extinde in alte doua locatii importante din Bucuresti – Promenada Mall si Mega Mall. Cele doua noi restaurante din zona Baneasa si Arena Nationala se alatura locatiilor deja devenite notorii in Bucuresti – Oro Toro din Centrul Vechi si AFI Palace Cotroceni, precum …
Pe bulevardul Aviatorilor, intre statuie si Piata Charles de Gaulle, a fost un restaurant, la Sosea, acolo inca de pe vremea comunistilor, cred. Treceam adesea prin fata lui si abia dupa multa vreme mi-am dat seama ca era si deschis, adica se putea intra si manca ceva acolo. Tot timpul crezusem ca era parasit, nu …
Painea cu maia salbatica de secara si amestec de seminte si tortul cu crema de rosii, blat fara faina din bezea si crema de grau incoltit au castigat marile trofee „Painea Anului 2015” si „Tortul Anului 2015” la Concursurile GastroPan. Va prezentam castigatorii celor 8 categorii ale concursurilor care au atras la Expozitia GastroPan din …
Manifest Noi, HORA Reunim toti proprietarii din industria ospitalitatii din Romania care cred ca apartenenta la o comunitate puternica garanteaza capitalizarea succeselor, alcatuieste un inegalabil fond comun de experienta, si determina cursul viitor al industriei din care fac parte; Vrem sa demonstram ca afacerile puternice se fac cu onoare si ca putem avea progres intr-un …
Restaurantul La Belle Epoque de pe Beller a fost inchis in urma cu cateva zile, pe o perioada de 30 de zile, pana in data de 16 aprilie, in urma unui control antifrauda de la ANAF. Acestia au fost obligati sa puna la vedere un afis pe care scrie mare, cu rosu: „Activitate suspendata de …
Noodlesbar este un restaurant cu specific asiatic care, incepand cu anul 2008, livreaza mancare in Bucuresti si imprejurimi. Ceea ce il diferentiaza de restul firmelor de acest tip este meniul sau care concentreaza preparate deosebit de originale si apetisante adunate de pe intregul continent asiatic, insa adaptate la gustul si buzunarul bucurestenilor. Aceasta calitate, combinata …
Symphony Romanian Fusion lanseaza primele retete romanesti cu valoare calorica mica! Miercuri, 11 martie 2015, la Symphony Romanian Fusion a avut loc lansarea primelor retete romanesti hipocalorice, reinterpretand retete romanesti traditionale. Lansarea s-a desfasurat intr-o atmosfera relaxata, la eveniment participand jurnalistii si blogerii interesaţi de domeniile: arta culinara, HORECA, lifestyle si timp liber. In cadrul …
E TIMPUL SĂ FII DIN NOU IRLANDEZ! SARBATORESTE ST. PATRICK’S DAY CU BEREA GUINNESS! Pe 13 martie, GUINNESS, berea stout numarul 1 in lume, da startul oficial la St. Patrick’s Day. In peste 104 locatii partenere din toata Romania, romanii vor ciocni bere GUINNESS, alaturandu-se celor peste 70 de milioane de persoane de pe tot …
RESTAURANTUL „THE OLD SIBIU” Pornit din inima Romaniei, din Sibiu, acolo unde traditia e la ea acasa, restaurantul nostru aduce in inima Bucurestului gustul transilvanean asa cum de fapt reiese si din sloganul acestuia: „The Taste of Transylvania”. Restaurantul The Old Sibiu isi doreste sa aduca tuturor celor carora le place sa ia masa in …
Societatea Muzicala face o lista cu toate salile din Bucuresti in care se pot organiza concerte de muzica clasica, inclusiv cu restaurantele sau salile de evenimente care au astfel de spatii. Aceste sali trebuie sa aiba minimum 30 de locuri pe scaune, un spatiu (podium, scena, nisa etc.) pentru cel putin 4 muzicieni cu instrumente, …
Dupa ce saptamana trecuta am scris despre povestea frumoasa si aproape neverosimila in zilele noastre a unei cunoscute bancherite de la una dintre marile banci din Romania, care a lasat postul de director la care cei mai multi nu ar putea ajunge nici in sapte vieti, oricat de mult s-ar opinti, si s-a apucat sa …
Operative Steakhouse Group SRL anunta deschiderea restaurantului The Beef Club, din strada Ermil Pangratti nr. 30A. Localul este rezultatul unei investitii de 500,000 Euro in amenajare si echipamente. Cei care ii trec pragul au acum ocazia sa se bucure de fripturile de vita fragede si suculente, dar si de o selectie de produse fine, intr-o …
Cum a reusit aceasta roata fierbinte, calorica si colorata sa se impuna in imaginarul nostru (aproape) ori de cate ori ne e foame? Simbol al fast food-ului globalizat sau al simplitatii gurmand-mediteraneene, pizza se coace si umple golurile cand vrem ceva rapid, fierbinte si nu prea scump. Ea este acolo si cand sari peste masa …
Iata povestea frumoasa si aproape neverosimila in zilele noastre a unei cunoscute bancherite de la una dintre marile banci din Romania, care a lasat postul de director la care cei mai multi nu ar putea ajunge nici in sapte vieti, oricat de mult s-ar opinti, si s-a apucat sa faca paine. O paine pe care …
Lansarea in dezbatere a unei initiative legislative referitoare la interzicerea fumatului in spatiile publice inchise AURELIA CRISTEA: „Interzicerea fumatului in spatiile publice inchise este un pariu pentru tanara generatie, o sansa pe care i-o dam la o viata mai sanatoasa.” In urma numeroaselor mesaje primite de la cetateni, am elaborat un proiect de propunere legislativa …
Kryptonited Z.inc – Comic Book Store, Ceainarie & Cafenea, locul unde devii propriul supererou! Pasionatii de supereroi, filme, seriale, jocuri video, benzi desenate si boardgames isi pot petrece timpul la Kryptonited Z.inc, noul local aflat pe o strada linistita a cartierului Cotroceni, exact in spatele Pietei Cotroceni si in aproprierea Facultatii de Medicina, care are …
Cand ma gandesc la Liban, imi vin in minte cinci cuvinte cheie: istorie, multiculturalism, francofonie, gastronomie si vinuri. Libanul este relativ tanar – republica s-a nascut aici abia in 1920, dar aceste tinuturi au o istorie veche de 7000 de ani. Fenicienii, romanii, otomanii si francezii au ocupat, rand pe rand, acesta parte a lumii. …
Saptamana trecuta, intr-o seara parca predestinata ghinionului, Dumnezeu mi-a pus mana-n cap. Am participat, la inceput fara mare tragere de inima, recunosc, la o degustare de tuica Zetea, organizata la magazinul de vinuri Private Wine din Bucuresti. Am venit la eveniment mai mult de gura prietenului meu Mihai Nicolici, proprietarul pravaliei. Daca ar fi fost …
Beraria H, cea mai mare berarie din Sud-Estul Europei, anunta venirea Chefului Catalin Scarlatescu in cadrul echipei, incepand cu luna februarie. Responsabilitatile lui Scarlatescu nu tin doar de crearea unor noi retete pentru preparatele din meniul berariei, ci si de coordonarea si optimizarea echipei de bucatari si furnizori, dar si redesenarea fluxului operational si a …
Înscrie-l în Restograf pentru a atrage clienți noi și a-i fideliza pe cei actuali
Află mai multe