Daniel Lazar Band: Joi 4 Decembrie orele 21:00 live in concert la Palace Pub In sfarsit in aceeasi trupa, oameni care se cunosc de o viata si au aceleasi idei vis a vis de ceea ce ar trebui sa insemne muzica. DLB este mai mult o stare de spirit decat o modalitate de a face ceva in viata. …
Premier Palace e un hotel de lux, de 5* in Ghencea, in capatul mai indepartat de centru al cunoscutului bulevard. Se pare ca e ceva mai mult decat un hotel, ei ii spun „spa hotel”, fiindca au si diverse locuri de recreere, sali de evenimente si cine mai stie ce pe acolo. Sigur, e suprinzator …
Am revenit la AGO dupa exact un an de la prima vizita si l-am gasit tot in forma buna, asa cum il lasasem. Au schimbat decorurile, si nu stiu sa spun daca mi se pare mai bine sau mai putin bine decat inainte. Oricum ar fi, AGO e un restaurant elegant, luxos, un lux al gusturilor …
Am revenit la Prime dupa aproape patru ani si mi-a parut rau, pentru ca am lasat acolo aproape 1000 de lei pentru doua persoane, ca sa mananc niste carne cu cartofi prajiti, sa beau vin la pahar, si sa primesc desertul din partea lor (cateva bucatele de ciocolata), pentru ca imi pierise pofta de dulce …
Am trecut de sute de ori prin marea intersectie dintre Traian si Pache Protopopescu si am vazut ceva cu lampioane rosii si cu alte trimiteri la cele chinezesti pe o intrare, insa nu mi-a dat prin minte vreodata ca acolo ar putea sa fie un restaurant in care ai putea intra de buna voie. Asta …
Cei care nu au mai fost pe la Vila 23 din Snagov, poate chiar de pe vremea lui Ceausescu, vor avea un soc de proportii cand vor da ochii cu noul (noua) Vila 23. Vechea constructie nu era cine stie ce, era o cladire in stilul socialismului anilor 50 – 60, destul de banala arhitectural …
(Drumul spre gastronomie III) Din cauza conditiilor de munca dificil de inteles din industria ospitalitatii din Romania, cei mai multi lucratori, fie experimentati sau incepatori, aleg calea strainatatii. Fie vase de croaziera, sau colturi indepartate ale globului, in lumea civilizata sunt putine locuri cu conditii mai proaste decat aici. Datorita apropierii geografice si culturale, destinatia …
KFC in parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti acorda 5 stagii de internship remunerate pentru anul universitar in curs. Astfel, fiecare student selectat va fi angajat cu contract de munca in departamentului de Marketing al KFC, pe o perioada de doua luni, cu un program flexibil de 4 sau de 6 ore pe …
Din 18 noiembrie, pasionatii de lectura, se intalnesc la Clubul de carte Joie de Vivre. „Lectura este o indeletnicire confortabila, solitara, lenta si senzuala„, spune cel mai seducator cititor, Don Juan-ul cartilor, Alberto Manguel. Insa, daca lectura se face in tacere, in intimitate, discutia despre lectura trebuie facuta intr-un loc anume si cu oamenii potriviti. …
Romania participa in premiera la Merano Wine Festival 2014 cu 14 producatori de vin Premium! In perioada 7-10 noiembrie 2014, in Italia – „Focus on Romania” la cea de-a 23-a editie a targului “Merano Wine Festival”, unul dintre cele mai exclusive targuri la nivel mondial din domeniul industriei viticole. Dedicat operatorilor de sector, cu o …
Dr. Nirdosh Kohra si Nutr. & Chef Dhyan Gulistan sustin primul seminar pe tema nutritiei constiente din Romania. Evenimentul are loc in perioada 15 – 16 noiembrie, in Bucuresti. O abordare holistica – nutritia constienta – ne face sa descoperim in ce fel hrana ne ajuta si ne afecteaza corpul, mintea si emotiile. Punanad in …
A inceput cea de-a 4-a editie a festivalului Sarbatoarea Gustului, desfasurata sub motto-ul „Bun pentru gust, bun pentru planeta, bun pentru sanatate!” Sarbatoarea Gustului a demarat in forta pe 26 octombrie la restaurantul LOFT, cu evenimentul „La Grande Tablee”, eveniment derulat in parteneriat cu Ministerul Agriculturii din Franta. Samuel Le Toerriellec, alaturi de Frederic Jaunault, …
Chicca Ristorante in Bucarest este primul restaurant din Romania care va fi inclus in celebrul ghid publicat anual de catre Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE), una din cele mai importante asociatii de profil culinar din Europa. Editia cu numarul 41 a ghidului va fi publicata in ianuarie 2015 si va contine peste 340 de restaurante, printre …
Caut hotarat un potential serios investitor care vrea sa deschida unicul Resaturant Tiganesc din Romania. Eu pot veni cu o experienta de peste 20 de ani de seri tematice gypsy in Occident, know-how-ul programului artistic, marketingul, decoratii de interior si gastronomia de gen originala. Locatia ar trebui sa fie centrala, open space de max. 150 de persoane. Poate fi si o …
Istoria ne-a dezvaluit cum, inca din trecutul indepartat, omul a fost astfel construit incat sa consume atat carne, cat si legume proaspete. Inca de acum cateva mii de ani, pentru a-si satisface dorinta de carne, s-a inceput prepararea acesteia in modul cel mai primordial posibil – pe pietre incinse – si nu la foc direct. …
O degustare de vinuri este ca o piesa de teatru. Scenariul este foarte important, este scris de producatorul de vinuri care initiaza proiectul impreuna cu echipa din locatia care gazduieste evenimentul. Scenariul trebuie sa permita regizorului sa gaseasca solutii creative care sa ofere invitatilor emotii in minte si suflet. Regizorul cunoaste crama care a dat …
Athenee Palace Hilton Bucuresti anunta lansarea unui nou meniu in restaurantul Roberto’s, incepand cu mijlocul lunii octombrie, care va aduce clientilor sai spiritul aromelor mediteraneene si preparate pura cucina italiana. Bucuresti – Conceptul intregului meniu a fost creat de catre chef-ul de origine italiana, Marco Magri, impreuna cu chef executive, Chaiyasith Srichom (Lam), introducand feluri …
La inceput de toamna, restaurantul La Rambla Cocina Espanola reia in fiecare duminica brunch-ul spaniol devenit deja traditie, Buffet de Arroz & Mariscos. In deschidere, va propunem adevarate delicatese din fructe de mare: Calamari in stil Andaluz, Vongole in sos pil-pil, Creveti in sos de usturoi, Bulgarasi de cod in sos Bechamel, pentru ca apoi …
Se pot spune multe despre conditiile de munca din Romania… Cu totii am auzit vorbindu-se foarte mult despre asta in ultimii ani. Ce bine ar fi, daca toate aceste vorbe s-ar transforma, fiecare, in cate un leu in plus la salariu, o zi de concediu, sau un dram de apreciere pentru munca depusa. Astfel s-ar …
Desi cunoscut in special pentru frumoasa terasa de pe malul lacului Herastrau, o data cu venirea sezonului rece, AGO Restaurant revine la atmosfera eleganta si intima cu care si-a castigat clientii fideli, inca de la deschidere. Astfel, in fiecare seara de vineri, dar si sambata, o data la doua saptamani, AGO gazduieste un seducator show live …
Înscrie-l în Restograf pentru a atrage clienți noi și a-i fideliza pe cei actuali
Află mai multe