2014, DUBLA ANIVERSARE BENIHANA Benihana of Tokyo, liderul mondial al bucatariei japoneze cu specific teppanyaki, aniverseaza anul acesta 50 de ani. Benihana Bucuresti, filiala sa locala din cadrul hotelului Howard Johnson Grand Plaza, dubleaza anul aniversar sarbatorind 10 ani. Benihana of Tokyo este brandul international care reuneste sub umbrela sa peste 20 de restaurante cu …
De regula, rozul nu este o culoare care provoaca si a fost intotdeauna asociata cu atitudini si entitati delicate, ba chiar neajutorate. In domeniul gustului este asociat aproape intotdeauna cu dulcele. Ce poate fi mai suav decat o panglica roz, in parul balai al unei copile? Poate o inghititura dintr-o prajitura pufoasa, iesita din mainile …
In curand Restograful va ajunge la 4,000,000 (patru milioane!) de afisari de la lansarea sa, in martie 2011. In 12 iunie 2012 am atins primul milion, si atunci am dat un premiu celui care a reusit sa faca o captura de ecran cu momentul in care s-a atins acel numar rotund. In ianuarie 2013 am …
Marius Manole si Ilinca Manolache, soti si frati in spectacolul Masculin-feminin Spectacolul “Masculin-feminin”, scris si regizat de Lia Bugnar, se va desfasura joi, 20 februarie, ora 22:00 la Teatrul Elisabeta, situat in Bulevardul Elisabeta nr 45. Distributia spectacolului este formata din Ilinca Manolache, Marius Manole, Laura Cret, Andrei Araditis si Theodora Stanciu. Accesul in sala …
Dulcineea Roz declara luna februarie Luna Torturilor! Acum cativa ani stiam de februarie ca fiind luna Faurar, adica luna pregatirilor, acum toata lumea vorbeste de “luna iubirii”. Chiar daca Valentine’s Day este o sarbatoare imprumutata, multi romani aleg sa sarbatoreasca iubirea lor atat pe 14 februarie cat si de Dragobete, zece zile mai tarziu. Februarie …
Batalia celui mai bun actor se da in 7 dintr-o lovitura la Godot Café Spectacolul de teatru “7 dintr-o lovitura” scris si regizat de Lia Bugnar, cu actorii Ilinca Manolache, Anghel Damian, Catalin Babliuc, Lia Bugnar, Andrei Runcanu, Nicoleta Lefter, Marius Manole, Maria Obretin are doua reprezentatii luna aceasta: sambata, 15 februarie, ora 22:00 si …
Serara speciala « VOYAGE EN FRANCE » Dupa intalnirea cu Isabelle Legeron Master of Wine din octombrie 2013, va invitam la o cina-calatorie in lumea gurmanda a Frantei de azi. Un eveniment unic la Cluj Napoca, in prezenta inedita a chef-ului Julien Bourdaries si a viticultorului-eonolog al Domeniul Brin, Damien Bonnet. O ocazia de afla direct …
Programe si invitati speciali vin la expozitia GastroPan 2014 Brasov Pentru al patrulea an consecutiv, cea mai importanta personalitate a industriei mondiale de panificatie va sosi la cea mai mare expozitie autohtona dedicata brutariilor, cofetariilor si unitatilor de alimentatie publica. GastroPan, evenimentul de referinta a pietei autohtone de profil se va desfasura in perioada 4-6 …
Primul care a inchegat existenta umana in zona Sibiului de azi, a fost un castru roman si apoi o asezare slava. In secolul al XII-lea, a urmat colonizarea germana, cu populatie provenita din regiunea Rin-Mosela, astazi impartita intre Germania si Franta. In 1223, este atestat oficial pentru prima data, ca Hermannstadt. In vremurile moderne, Sibiul …
In urma cu cateva zile am pus un anunt in care ziceam ca vreau sa gasesc un asociat sau un partener cu care sa transform Restograful intr-un site comercial. Nu a fost o decizie usoara si o buna parte din reactii au fost previzibile. Am primit mesaje scrise cu indreptatita ingrijorare de la oameni care …
Palmyra s-a mutat din Barbu Vacarescu la inceputul lui 2014 pe strada Matasari, unde a fost inainte un alt restaurant, Planet. In Barbu Vacarescu Palmyra era mai degraba o cafenea, Cafe Palmyra, am si scris despre ei. In Matasari sunt un restaurant in toata regula. Ocupa o casa intreaga, destul de mare, cu doua niveluri, …
E3, sau, pe numele lui intreg, Cocktail Bar & Restaurant E3 by Entourage, e ultimul venit in Complexul Floreasca, pe coltul din dreapta cum te uiti la cladire dinspre Calea Floreasca, in decembrie 2013, dupa ce au fost acolo si au sucombat Classa di T si apoi Novi Aquarium. E3 vine de la « Entourage al treilea », …
La Mia Musica e un restaurant mare cat o cantina studenteasca din Regie si a fost deschis in ultimele zile ale lui 2013 intr-o fosta cantina din Regie, R1 parca, cea de vizavi de Orhideea. La Mia Musica e foarte mare, deci, are o sala imensa, open space cu barul in mijloc. Nu stiu daca mai …
Restaurantul Sugar & Spice, denumit in primele sale zile Sugar Daddy, a luat locul fostului si cunoscutului deja fast-food, restaurant cu autoservire Self, de pe Calea Buzesti, la sfarsitul lui 2013. Self a avut mult succes, din cate stiu eu, erau valuri-valuri de corporatisti care se revarsau la pranz, din cladirile de birouri din zona, …
In limbajul vizual, rosul simbolizeaza pericolul iminent. Este prezent in multe situatii limita, de la marul rosu al Albei ca Zapada, la otravitoarea ciuperca rosie, pana la… Rosia Montana. In organismul uman, aceasta culoare declanseaza instincte ancestrale si subconstiente, pentru ca ii spune creierului nostru ca se intampla ceva iesit din comun si el trebuie …
Motto: O mancare delicioasa este ca o poveste frumoasa. Nu o uiti niciodata. Te asteptam cu drag sa continuam povestea, in acelasi stil savuros. Amplasat in Sinaia, pe strada Costilei nr. 27, in imediata apropiere a Telegondolei, restaurantul La Brace isi propune sa ofere clientilor sai nu doar mancare, ci mai degraba o experienta ce …
Interviu cu managerul general Silvana Hristea, artist plastic Radu House Pub & Bistro este un local deosebit, deschis, deloc intamplator, in casa a lui Elie Radu. Pe zidul casei-monument istoric Elie Radu, regasim urmatoarele cuvinte: „1898, Casa Inginer Elie Radu; Cladire in stil neoromanesc construita dupa planurile arhitectului Giulio Magni; Interioare impodobite cu picturi in …
Il Saraceno a fost un nu prea mare restaurant care mi-a placut destul de mult, influentat, fara indoiala, si de gasirea lui in unul dintre locurile cu poezie ale Bucurestiului frumos, langa Biserica Precupetii Vechi, printre alte case si strazi vechi. Am trecut din nou pe acolo si am vazut Trattoria Amore in loc – …
E surprinzator ca sunt atat de putine restaurante cu bucatarie spaniola in Bucuresti, dat fiind ca sunt foarte multi de-ai nostri care au stat ani de zile acolo. De aceea e mai mult decat binevenita o initiativa precum aceea a unui roman care s-a intors in Bucuresti cu o valiza cu produse cum noi nu …
Nu stiu cum s-a facut, dar patronul moldovean de La Placinte, un moldovean de peste Prut, a fost necivilizat exact in ziua si la ora in care ne-am dus noi acolo. Era la putin timp dupa deschiderea din septembrie, pe la pranz. Restaurantul aproape plin, si dupa ce ne-am asezat noi s-au ocupat si celelalte …
Înscrie-l în Restograf pentru a atrage clienți noi și a-i fideliza pe cei actuali
Află mai multe