Nou restaurant turcesc de top in Bucuresti

Un nou restaurant DIVAN isi invita oaspetii intr-un bazar al simturilor Pentru cei care vad in fiecare preparat degustat punctul de plecare intr-o calatorie culinara completa, DIVAN anunta deschiderea unui nou restaurant pe Calea Floreasca nr. 111-113 si relansarea restaurantului de pe Strada Franceza nr. 46-48 sub o infatisare cu totul noua. Printr-o atmosfera ce …

Vinuri noi la GoodWine 2013

Vitis Metamorfosis: vinuri prezentate in premiera in cadrul GoodWine 2013 Producatorul de vinuri premium Vitis Metamorfosis prezinta in premiera vinuri obtinute in crama noua din Dealu Mare, in cadrul Targului International GoodWine 2013. Targul este organizat la Romexpo Bucuresti, in perioada 22-24 noiembrie. Printre vinurile prezentate de Vitis Metamorfosis in cadrul editiei de toamna a …

Acum avem si cofetarii raw-vegan

Cofetaria raw-vegan Ostraw Vegan a implinit un an de existenta 21 octombrie 2013, Bucuresti: Cofetaria Ostraw Vegan, una dintre putinele locatii din Bucuresti ce produce exclusiv dulciuri raw-vegan, a implinit un an de existenta pe piata din Romania. Inceputa si continuata ca o afacere de familie, Ostraw Vegan este locul ideal de unde poti achizitiona …

Aurelia Visinescu nu se opreste

Anima SYRAH, noul vin de colectie semnat Aurelia Visinescu Cluj – Napoca, 6 noiembrie 2013: Aurelia Visinescu a lansat oficial primul vin Syrah din colectia ANIMA, recolta anului 2011, in cadrul unei seri dedicata degustarii vinurilor sub semnatura oenologului. Evenimentul a avut loc la magazinul specializat „Crama Noastra”, din Cluj-Napoca. Syrah-ul sau Shiraz-ul, asa cum …

Cel mai scump restaurant din Romania?

Din cate stiu eu – si am mancat in destule restaurante, daca ar fi sa le luam doar pe cele 500 pe care le-am evaluat aici, pe Restograf – Isoletta e cel mai scump. Daca nu la modul absolut (mai sunt cateva restaurante in Bucuresti cu preturile cam pe acolo), atunci cu siguranta daca facem …

Un nou produs la delivery de la Pizza Hut

Crown Cheeseburger, o combinatie inedita de pizza si cheeseburger de la Pizza Hut si Pizza Hut Delivery Pizza Hut si Pizza Hut Delivery lanseaza Crown Cheeseburger, o noua combinatie inedita de pizza si cheeseburger. Blatul special al noului sortiment de pizza este format dintr-o margine umpluta cu mini burgeri deliciosi si sos burger. In sezonul …

Jurnal de calatorie – importanta D.O.C.

L’Aubrac; Natura pura si stele Michelin Chiar daca stabilirea unui scop inalt poate fi motivanta, idealizarea excesiva nu favorizeaza dezvoltarea sustenabila, pentru ca scapa din vedere pasii prin care s-a ajuns la performanta, creand o prapastie intre ideal si o stare de fapt care nemultumeste profund. Pentru ca totul a inceput de undeva, in locurile …

Vinurile Eco prind bine in Romania

Vitis Metamorfosis, recolta de 100 de tone de struguri Eco in aceasta toamna Producatorul de vinuri premium Vitis Metamorfosis a recoltat in aceasta toamna 100 de tone de struguri ecologici si anunta lansarea pentru anul viitor a primelor vinuri Eco din portofoliu. Compania cultiva struguri ecologici pe o suprafata de 15 hectare in Podgoria Dealu …

Frumoase la gatit la Barbizon

What’s Cooking@Barbizon – A patra editie a competitiei gastronomice din 23 Octombrie 2014 a pus fata in fata trei gratii feminine din lumea publica mondena. Initiat si gazduit cu caldura la World Trade Center Bucuresti, evenimentul a devenind deja o traditie! Ne-a relatat despre el, in aceasta etapa a competitiei, chiar doamna Cristina Chiriac, gazda …

Atelier de Gust la Fundatia Principesa Margareta

Chef Mimi Nicolae, „finalist Master Chef”, si Chef Patrick, „Chef Saptamana Gustului”, au incantat papilele gustative ale participantilor din atelierul de gust inter generational. Desi se spune ca exista un conflict intre generatii, iata ca de aceasta data cele doua generatii, cei mici si cei varstnici, au comunicat si s-au inteles foarte bine intro atmosfera …

S-a deschis Naser 2

Sirienii de la Naser au deschis al doilea restaurant cu acest nume, numit acum Naser 2, ca sa fie lucrurile clare. Au luat fostul restaurant Carol, de pe bulevarul cu acelasi nume, chiar in coltul turnului de birouri Modern Busines Center, care restaurant Carol a avut sfarsitul pe care multi spun ca il merita, de …

KFC si in Promenada Mall

KFC deschide restaurantul cu numarul 50 din Romania in Promenada Mall KFC continua investitiile in Romania si inaugureaza un nou restaurant, in incinta Promenada Mall din Bucuresti. Odata cu deschiderea din Promenada, reteaua KFC ajunge la 50 de restaurante in Romania. Clientii KFC sunt asteptati in noua locatie in fiecare zi, intre orele 10.00 – …

Paul merge mai departe

Lantul de brutarii Paul atinge 10 locatii cu deschiderea Paul Romana si Paul Promenada Bucuresti, 16 Octombrie 2013. Clientii Paul sunt asteptati intr-o noua brutarie situata in centrul Bucurestiului, in Piata Romana. Locatia are acces stradal si este construita in acelasi stil clasic si primitor specific brandului. Cu o suprafata totala de 150 mp, Paul …

Isabelle Legeron, invitata de onoare la Cluj

MASTER of WINE & ACOUSTIC SENSATIONS Cluj Napoca, 25 octombrie, Hotel Golden Tulip VINDEVIE si Hotel Golden Tulip va invita la cel mai important eveniment dedicat vinurilor de calitate din aceasta toamna! MASTER of WINE&ACOUSTIC SENSATIONS va avea loc in Cluj-Napoca pe 25 octombrie 2013 la Golden Tulip Ana Dome si va fi sustinut de …

Isabelle Legeron despre vinurile « bio »

Isabelle Legeron este singura femeie din Franta ce poseda prestigioasa diploma Master of Wine din Londra. Cea mai prestigioasa diploma din lumea vinurilor, Master of Wine din Londra, pregateste cei mai importanti specialisti mondiali din domeniu (doar 358 titluri din 1953 incoace). Dupa ce a castigat la Paris titlul de ’’Wine Woman of the Year …

Noi vedete au gatit la Barbizon

„What’s Cooking@Barbizon” – A treia editie a competitiei gastronomice a adus fata in fata trei personalitati din show-business Ajunsa la cea de-a treia editie, inedita competitie gastronomica „What’s Cooking@Barbizon”, organizata de World Trade Center Bucuresti, a avut ca invitati trei cunoscuti oameni din showbiz si media: solistul Mihai Georgescu, actorul Cristian Martin si realizatorul radio …

Jurnal de calatorie in Capitala mondiala a Gastronomiei

Lyon este al doilea oras al Frantei, ca marime, dupa Paris. Deja am zis foarte mult nu? Ei bine nu este asa, tocmai pentru ca nu marimea si cantitatea in general, nu sunt aspectele cu care lyonezii se mandresc, chiar daca, inca din istoria indepartata, acesta a fost unul dintre celemai marete orase din Europa …

Investitie majora in Dealu Mare

Vitis Metamorfosis, investitie de 5 milioane de Euro in Podgoria Dealu Mare Producatorul de vinuri premium Vitis Metamorfosis finalizeaza anul acesta o investitie de 5 milioane de euro in proiectul viti-vinicol din Podgoria Dealu Mare si anunta parteneriatul cu distribuitorul Heinrig pentru piata locala. Investitia a presupus achizitia a 100 de hectare de teren, dintre …

Madame Lucie lanseaza „Le macaron au naturel”

Primele macarons din Romania cu ingrediente exclusiv naturale La Madame Lucie, toamna aduce o premiera pentru iubitorii de macarons: cel mai colorat si parfumat desert frantuzesc isi rafineaza reteta, integrand arome si coloranti exclusiv naturali. Madame Lucie devine, astfel, primul producator local de macarons si printre putinii din lume care folosesc doar ingrediente naturale. In urma …

Programul Targului de delicatese Bio V for Verde

Targul V for Verde isi deschide portile in weekend. Expozanti atent selectionati va asteapta cu bunatati bio si workshop-uri interactive. V for Verde, targul mintilor deschise, isi redeschide portile weekendul acesta. Pe 28 si 29 septembrie, intre orele 11:00 si 20:00, la Casa Universitarilor din Bucuresti (strada Dionisie Lupu, 46), expozanti atent selectionati va asteapta …

Restograf on Instagram
Ai un restaurant?

Înscrie-l în Restograf pentru a atrage clienți noi și a-i fideliza pe cei actuali

Află mai multe