Concert Marcian Petrescu si Trenul de Noapte la Red Angus

Live Blues Harmonica Explosion: Marcian Petrescu si Trenul de Noapte vin la Red Angus Steakhouse Joi, 18 aprilie 2013, Red Angus Steakhouse din bulevardul Nicolae Caramfil, nr. 87, Bucuresti, va invita sa va bucurati de un eveniment muzical de exceptie, in acordurile de blues ale celui mai bun muzicutist roman si ale formatiei sale. Marcian …

Forumul Vinul.ro 13-14 aprilie

Programul Forumului Vinul.Ro 2013: Sambata, 13 aprilie 10:00-10:30 Deschiderea Forumului – Vinul.Ro 10:30-10:45 Rares Marinescu, specialist marketing – Descrierea conceptului Speed Wine Networking 10:45-11:15  Mihai Draghici, Project Manager, Shopper Marketing Department, G2 Romania – “Povestea cumparatorului trasformata intr-o experienta de branding, eficienta si rezultate, timp si vizibilitate in magazin” 11:15-11:30 Marian Timofti, presedinte al Organizatiei Somelierilor din …

Cautam un CEO pentru industria alimentara

Cautam un director general pentru o companie cunoscuta din domeniul productiei alimentare. Noul director va conduce o echipa de cateva sute de oameni si activitatea lui principala va fi in departamentele de productie, pe care le va conduce direct. Va conduce, insa, si celelalte activitati curente ale companiei: distributie, financiar, marketing, HR etc. Profilul ideal …

Licitatie de whisky Dalmore

Miercuri, 27 martie 2013 are loc o licitatie pentru vanzarea a 18 sticle de whisky Dalmore, cu pretul de pornire de $ 218,500 pentru toate cele 18 sticle, insa se pot cumpara si una cate una. Puteti licita si prin telefon. ************************************************************************************************************** *

100 de concurenti inscrisi la concursurile GastroPan

Dincolo de oferta variata de solutii expuse, targul GastroPan este apreciat si pentru concursurile de specialitate pe care le gazduieste. Talentele descoperite in cadrul acestora au garantia unei cariere profesionale de succes, in timp ce produsele prezentate in concurs devin vedete in vanzarile brutariilor, cofetariilor si restaurantelor. La cele 9 categorii ale concursurilor GastroPan s-au …

Raftul cu carti: „Lectii de franceza” de Peter Mayle

Am auzit pe cineva spunand ca una din misiunile istorice ale Romaniei ar fi aceea de a salva horticultura Olandei. V-ati prins, nu?! La piata de flori Cosbuc din Bucuresti dar si in pietele urbane din alte orase, pana in cel mai indepartat colt al tarii noastre, nimic nu pare a se opune acestei sarcini …

Nu dai faliment daca nu ai pagina pe Internet

Clasis e un restaurant turcesc pe care l-am gasit cu greu, pentru ca nu are o pagina pe Internet, iar numele l-am gasit scris in diverse feluri: Klasis, Klassis, Classis, Klasic, Clasic, si inca vreo cateva. Am mers pana in Soseaua Viilor, spre capatul apropiat de Chirigiu. E o casa fara etaj acolo, asa cum …

Ceva special: vinuri dulci romanesti

O masa completa, fara atentie la calorii, cuprinde desert, iar desertul merita insotit cu un vin dulce. E un obicei care ar trebui redescoperit si cultivat, face parte din farmecul vietii. Vinurile dulci necesita un proces de productie cel putin la fel de complex ca oricare alt vin bun si, spre deosebire de unele fapte …

Programul detaliat de la HORECA Expo la Exporom

Doar doua zile ne mai despart de cel mai important eveniment dedicat industriei ospitalitatii, echipamentelor si dotarilor pentru hoteluri si restaurante – HORECA EXPO – organizat de EXPOROM, cel mai nou centru expozitional situat in localitatea Pantelimon (Ilfov), la nici 12 km de Piata Unirii. Expozantii deja isi pregatesc ofertele dedicate acestui eveniment, la preturi …

World’s best restaurant Noma gives 70 customers food poisoning

At the restaurant voted the world’s best three years in a row, where the cheapest option is the £174 set menu, customers would be forgiven for thinking that their food would not only be perfectly prepared but safe to eat. Noma was criticised for failing to react to emails from diners and a member of …

Petreceri in stil irlandez de St Patrick’s Day

Guinness celebreaza St Patrick’s Day in puburile din intreaga tara GUINNESS, berea stout numarul 1 in lume, va sarbatori St. Patrick’s Day in weekend-ul 15-17 martie. Anul acesta, de St Patrick’s Day, Guinness si-a propus sa aduca spiritul petrecerilor irlandeze in cele mai mari puburi din Romania, pregatind surprize marca Guinness, in stilul „Paint the …

Cum iși închipuie cei de la Elisabeta că se mânca regește…

Dupa cum scot ei insisi in evidenta, restaurantul Elisabeta ocupa parterul unei cladiri vechi din centrul Bucurestiului, vizavi de parcul Cismigiu pe Bv. Elisabeta, chiar in stanga fostei cladiri a Primariei Bucurestiului. S-ar putea sa aiba si pe la etaj ceva, nu stiu daca tot restaurant sau altceva, insa pare sa fie tot al lor …

Concert Moonlight Breakfast la Osho Primaverii

Cu primul lor concert in deschiderea Jamiroquai in iulie 2011 in fata a 35.000 de spectatori, Moonlight Breakfast vor reinterpreta piesele de pe albumul „Shout” alaturi de piese noi, in varianta acustica: acoustic guitar, contrabass, Club Jordan coktail drum kit, piano, clarinet, megaphone intr-un concert la Osho Fish Primaverii pe 23 martie 2013. Concertul va fi …

O degustare de vin cu prea multa mancare

Legende Italiene la Bucuresti Am participat pana acum la ceva degustari de vinuri: in crame, in castele, in hoteluri de 5 stele, in magazine specializate, acasa la prieteni. Ba, chiar in 4 tari: Romania, Slovenia, Franta, Italia. Mai mult, am avut parte si de un eveniment in care era evidentiat rolul paharelor in punerea in …

BUCOVINA culinara – patria manastirilor si a smantanii (prezentare)

Pe langa patrimoniul cultural, Bucovina dispune de traditii culinare diversificate, datorita influentelor multiple: poloneze, rusesti, turcesti, germane si austriece – de la care vine numele de BUCOVINA (Bukow Land – Tara Fagilor). Desi toate aceste popoare si-au lasat amprenta in obiceiurile culinare ale zonei, Bucovina are o trasatura caracteristica speciala: este “patria smantanii”. In Bucovina, …

Proiectul „Descopera traditiile culinare romanesti”

Peste 200 de materiale de presa si 3 milioane de persoane informate cu privire la retetele traditionale bucovinene 204 materiale de presa despre retetele traditionale bucovinene au fost publicate in perioada 1 – 28 februarie 2013, in cadrul proiectului de responsabilitate sociala “Descopera traditiile culinare românesti”, derulat de agentia Russenart Communications. In urma celor 5 …

HORECA Expo la o saptamana de la deschidere

In ultimul timp, evenimentele expozitionale trec tot mai mult pe formula B2B , unde intreprinzatorii se intalnesc cu cei la fel cu ei, care le sunt sau le pot deveni parteneri de afaceri. Iata noutatile pe care vi le ofera EXPOROM in aceasta formula: * informatii directe pe care, altfel ar trebui sa le platiti …

Despre TV show-uri culinare in Romania

Asa a inceput povestea. Hello, It’s about “Top Chef”, a TV show where the most talented 24 chefs in the country are fighting for the first title “Top Chef Romania”. The prize is 50.000 euro and a training course in France, in a Michelin star restaurant. Everything in Top Chef will be at its best, …

Liderul Asociatiei Mondiale a Brutarilor vine la GastroPan

Peter BECKER, presedintele Uniunii Internationale a Brutarilor (UIB) va participa la editia a cincea a expozitiei GastroPan, cel mai important eveniment autohton dedicat industriei de panificatie, cofetarie si alimentatie publica. Becker va fi prezent pentru al treilea an consecutiv la expozitia pe care el insusi a catalogat-o drept unul dintre cele mai importante targuri de …

The story of Cocoș

Coq au vin, Rooster in wine sauce, Cocoș cu vin For the sake of the poetry I will not use the term rooster in my account of the recipe, but instead I will call it cocoș to point out it’s Romanian heritage and to emphasize the terroir from which this amazing dish will be reproduced …

Restograf on Instagram
Ai un restaurant?

Înscrie-l în Restograf pentru a atrage clienți noi și a-i fideliza pe cei actuali

Află mai multe