Prezentarea companiei Vindevie Salut, La Vindevie propunem o selectie precisa de vinuri naturale si bio. Le primiti in 24/48 h, la comenzile on-line pe www.vin-de-vie.ro. Sau va invitam sa iesiti la o plimbare si sa le gustati la unul din partenerii HoReCa din Bucuresti sau Cluj, din aceia cu valori comune. Vindevie recomanda si un …
(am dat peste un interviu pe care mi l-a luat Alex Cautis acum ceva timp, nu stiu daca l-a publicat pana la urma. GB) George Butunoiu: „Eu de treizeci de ani trebuie sa mananc zilnic numai la restaurant” In perioada asta, cand potolul este vedeta, mai ales cu gust de porc, e timpul sa vorbim …
In curand vom extinde Restograful cu rubrici si sectiuni noi, insa nu vom iesi din peisajul gastronomic. Pe scurt, noua structura (sitemap) va fi urmatoarea (structura completa si detaliata e la sfarsitul articolului): Mancam in Oras Topuri Restaurante Articole Sondaje Mancam Acasa Private Chefs Catering Organizare evenimente Singur acasa Articole XXXXXX (surpriza! va fi dezvaluita …
Orice proces de creatie dureaza 6-7 zile, are nevoie de un creator cu mult talent, intuitie si charisma, de cateva concepte, o deviza si de un substrat fertil, fondator, care este asteptarea societatii, frematatoare. Pare usor dar nu este, intelegem astazi ca un fascinant amestec de idei a dat nastere unei miscari internationale numite Slow …
Omagiu taranului roman (III) * Pot fi produsele locale romanesti transportate peste mari si tari? Produse de calitate, avand marca pamantului romanesc, precum rosile, nucile, trufele, varietati de paste, branzeturi pot trece dincolo de granitele tarii? Proiectul « 100% romanesc » militeaza pentru aceasta recunoastere internationala – produse de nisa, naturale, autentice. Acum se exporta masiv din …
Bon e un restaurant frantuzesc nou, rasarit abia de o luna in peisajul bucurestean. Daca isi va pastra standardele de acum, are toate sansele sa devina un punct de referinta si sa isi croiasca drum spre inimile (si stomacul) bucurestenilor. Amplasat foarte discret intre un Chicken Staff si un alt loc cu reclama tipatoare, poate …
Card Privilege – Avantaje Premium pentru 55.000 de romani Bucuresti, decembrie, 2012 – Dupa succesul inregistrat pe piata de reduceri colective cu proiectul CoolBuy Deals, care a vandut, printre altele, peste 2.000 de bilete la concertul Lady Gaga in doar doua zile, fondatorii afacerii, Laura Irina, managing partner si Andrei Duica, partener si director de …
Intelesul originar al lui „funky” era legat de mirosul branzei mucegaite, apoi s-a extins la toate celelalte mirosuri, descriind ceva greu, statut, imbacsit, de vechi, nespalat. Folosinta ulterioara a pastrat sensul de « vechi », insa curatandu-l si ducandu-l catre simplu, originar, autentic, fundamental, ca antonim al lui rafinat, sofisticat. Muzica l-a preluat de aici, in felul …
Activitatile si actele comerciale sunt abordate si construite din doua perspective diferite, bazate pe doua ipoteze (aparent) fundamental opuse, si anume: « clientul e prost, nu stie ce e cu adevarat bun si bine pentru el », respectiv « clientul e destept, isi cunoaste si intelege bine interesul si actioneaza in consecinta ». De fapt, problema se pune in …
De ceva vreme ma preocupa alimentele naturale, in special pentru ca sunt singurele din care se poate crea preparate gastronomice adevarate, dar si din cauza ca, incurajarea micilor producatori, atrage dupa sine, infinite beneficii economice, sociale si culturale. Nu de putine ori am povestit despre incursiunile mele in piata si despre placeri si neplaceri legate …
Pe strada George Enescu, nr.23, şi-a deschis larg porţile restaurantul Goccia. Armonia perfect creată între eleganţa din interior şi atmosfera relaxantă de pe terase, te îmbie să te pierzi într-o lume a deliciilor. Goccia te seduce cu preparate delicioase, combinaţii inedite şi gustoase. Aduce în atenţia clienţilor un meniu semnat de Chef Florin Dumitrescu şi propune …
Am fost la restaurantul Monna Lisa cu multa curiozitate, dupa ce niste italieni respectabili mi-au spus ca e cel mai bun restaurant italian din Bucuresti. Am avut oarecare indoiala cand am vazut ca ezitau intre Monna Lisa si Cantina Verde, dar mi-am spus ca stiu ei ce spun, si ceva ce nu stiu eu, mai …
A patra editie a competiei de arta culinara “Bucatarul de Aur al Bucurestiului”, s-a incheiat ieri 18 decembrie, cu o Seara de Gala, in cadrul careia cei peste 70 de invitati s-au bucurat de regal gastronomic, dar si de un spectacol plin de culoare. Organizatorul evenimentului, Federatia Bucatarilor din Romania, a inglobat intr-un singur eveniment …
Ca la fiecare sfarsit de an, cand facem Topul Restograf al restaurantelor din Bucuresti, discutiile si analizele cu clientii si cu patronii de localuri pe aceasta tema devin din nou subiecte de mirare si de reflectie si un bun prilej de a pune pe hartie concluzii care ii vor face pe psihologi si pe sociologi …
In ziua in care se va deschide in Bucuresti restaurantul cu niste usi foarte largi, prin care sa intri cu masina inauntru, direct inr-o parcare in mijlocul localului, iar mesele sa fie de jur imprejur, ei bine, acel restaurant va deveni marea atractie a Capitalei si toti ceilalti patroni de carciumi vor muri de invidie! …
Topul restaurantelor din Bucuresti 2012 Luni, 17 decembrie 2012, Restograf a premiat cele mai bune restaurante din Bucuresti si a facut publica Lista 133 Restograf pe decembrie 2012. Cel mai bun restaurant din Bucuresti a fost desemnat Collage, restaurantul lui Dan si Meda Samson in asociere cu cheful italian Roberto dal Seno. Au mai fost …
YU-KA-NYS ALTERNATIVE a inaugurat recent in zona Dorobanti a Capitalei LETT’S 35, un restaurant cu specific italienesc, in urma unei investitii de peste 320.000 de euro. “Localul este unul cu o imagine exclusivista, mancarea este intotdeauna proaspata si de calitate, iar preturile noastre sunt situate sub cele ale restaurantelor comparabile din zona si intentionam sa …
Cand meseria asta e facuta cu drag si cu pasiune… …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
In ziua Sfatului Nicolae, am lansat un program foarte impotant pentru activitatea mea viitoare si care este un rezultat al muncii din ultima perioada in Romania, dar si al experientei mele ca bucatar, in intreaga lume. Mai precis, in Romania am inceput lucrul la acest proiect, acum 3 ani, cand am descoperit comorile naturale ale …
Bucuresti, 12 decembrie 2012: Aurelia Visinescu lanseaza vinul “3 Fete Negre” seria 001, rezultatul celor mai buni struguri din soiul Feteasca Neagra, din anii de recolta 2008, 2009 si 2011. ANIMA “3 Fete Negre” seria 001 este un vin rafinat, cu buchet intens de cirese negre bine coapte, coacaz negru, ciocolata amaruie si iz vanilic …
Înscrie-l în Restograf pentru a atrage clienți noi și a-i fideliza pe cei actuali
Află mai multe