Fie că ești un vegetarian convins, sau ai decis recent să urmezi o astfel de dietă, fie că pur și simplu vrei să încerci mâncăruri mai ușoare ori să urmezi o cură de detoxifiere, cărțile de rețete pentru vegetarieni adunate de noi în acest articol îți pot servi drept o sursă de inspirație în bucătărie!
Probabil că tuturor vă este familiară expresia „Clientul nostru, stăpânul nostru”. Sau chestionarele de feedback primite de la importanți furnizori de servicii (firme de telefonie, clinici medicale, bănci si câte și mai câte alte organizații). Și cu toții am fost actorii unor întâmplări, din perspectivă de client, pe care ni le amintim după mult timp, …
De câte ori nu ai auzit că anumite combinații de alimente sunt musai de evitat? Că roșiile nu se combină cu brânză, carnea nu se mănâncă cu pâine, fructele n-au ce căuta la masă și tot așa… Noi am stat de vorbă cu dr. Mihaela Posea, medic specialist diabet, nutriție, boli metabolice la Clinica Smart …
Dan Cantaragiu, Managing Director al Leadder, pornește de la o întâmplare recentă din spațiul public și analizează, din mai multe perspective, așteptările pe care le avem de la un lider în raport cu comportamentul acestuia.
Terasele sunt din nou deschise de la 1 iunie. Și noi toți de abia așteptam să putem ieși iar în oraș! Însă teama prin care am trecut nu se uită ușor și e normal să rămânem cu un semn de întrebare: suntem în siguranță la terasă?
Există o vorbă: „Norocul ți-l faci și singur!”. Și totul pornește de la modul de a privi lucrurile în viață. Dan Cantaragiu, Managing Director al Leadder, ne explică de ce norocul nu este chiar așa de întâmplător precum se crede și că oricine are șansa de a influența, în bine sau în rău, cantitatea de …
Dacă se numără printre preparatele tale preferate pentru masa de dimineață sau la gustare, încearcă această rețetă de pate de ficat făcut de casă, de la Chef Alexandru Dumitru. Este mult mai gustos și mai sănătos decât varianta din comerț!
Mulți dintre noi venim după o perioadă lungă de stat acasă. O perioadă în care am avut mai puțină activitate fizică decât de obicei, dar și una în care ne-am permis tot felul de „răsfățuri” culinare. Nu e de mirare că, în unele cazuri, acul cântarului indică mai multe kilograme decât ne-am dori. Noi am …
Peste 97,3% dintre restaurante se vor redeschide de îndată ce legea o va permite, sau la scurt timp după. Odată cu aceasta, cele mai mari provocări vor fi plata salariilor și revenirea clienților. Despre situația reală a localurilor în contextul COVID-19, afli din studiul de piață Restograf.
Într-un articol recent, Dan Cantaragiu, Managing Director al Leadder, ne vorbea despre logica câștigătoare în adoptarea unei atitudini de business, în contextul COVID-19. Și ne spunea atunci că de obicei nu participă la webinarii. Astăzi ne explică de ce și vine cu o serie de argumente.
Imaginează-ți cum ar fi ca dintr-o porție de mâncare pe care o comanzi la restaurant, ospătarul să păstreze și pentru el mai mult de un sfert din porția ta. Nu ți-ar conveni deloc, cu siguranță! Cam aceeași este situația în relația dintre aplicațiile de livrări și restaurante, care și așa au fost nevoite în această perioadă …
Este posibil ca terasele să se redeschidă după data de 1 iunie. Aceasta este una dintre concluziile întâlnirii avute astăzi de premierul Ludovic Orban și reprezentanții industiriei HoReCA, în cadrul căreia au fost discutate o serie de măsuri legate de reluarea activității în localuri și hoteluri.
Pandemia de COVID-19 a lovit întreaga lume ca un tsunami. Stilul de viață ni s-a schimbat complet, iar mediul de afaceri a fost nevoit să-și regândească complet strategiile. Dan Cantaragiu, Managing Director al Leadder, un om cu o bogată experiență managerială și background antreprenorial, ne vorbește despre raționamentul corect în adoptarea unei atitudini de business, în …
România a iești, de astăzi, din starea de urgență și intră pentru 30 de zile în stare de alertă. Deși speram cu toții că această măsura va duce și la deschiderea localurilor în aer liber, guvernanții au decis că terasele și restaurantele rămân închise.
Făcut în mod corect, un smoothie înseamnă o porție zdravănă de nutrienți! Preparat greșit, înseamnă calorii în exces, zahăr și grăsimi – adică lucruri pe care ar trebui să le eviți în mod normal. Noi îți împărtășim 7 secrete ale unui smoothie sănătos și îți spunem ce ingrediente să folosești.
Că o pizza nu refuză nimeni, niciodată, asta știm! Că chef-ilor le place să experimenteze și să se „joace” în bucătărie… și asta știm! Dar că o pizza cu șalău ca cea de la Chef Foa – pe pat de legume în loc de aluat – poate să fie așa bună, asta nu știam! Încearcă …
Probabil ai observat că toți cei care se bucură de succes în carieră sunt oameni care acordă mare atenție detaliilor și nu lasă nimic la voia întâmplării. Asta pentru că, înainte de a câștiga încrederea celorlalți, trebuie să le demonstrezi că ești un profesionist bun. Iar asta o poți face doar dacă ești dispus să …
Viața marilor personalități ale lumii, ale acelor oameni care au reușit să ajungă pe culmile succesului, trezește întotdeauna curiozitatea. Cu povești fascinante, cele opt (auto)biografii pe care îți recomandăm să le citești, ale unor oameni celebri, sunt adevărate surse de inspirație și motivație pentru noi toți!
Pe lângă îngrijorările legate de sănătate, coronavirusul a sădit în noi și teama de viitor, de cum va arăta lumea după pandemia de COVID-19. Ce se va întâmpla cu economia? Cum se vor adapta business-urile? Cum va fi interacțiunea dintre oameni? La ce să ne așteptăm? Dan Cantaragiu, Managing Director al Leadder, ne oferă propria versiune …
Springtime a dat startul la campania umanitară #pentrueroi, prin care donează un prânz zilnic medicilor și asistenților, eroii din prima linie în luptă cu COVID-19. Află mai multe despre campanie și ce poți face pentru a ajuta și tu.
Înscrie-l în Restograf pentru a atrage clienți noi și a-i fideliza pe cei actuali
Află mai multe