Prima shaormerie dulce din Timisoara a fost deschisa de un tanar de 19 ani

19 decembrie 2016 | Noutati

In primavara acestui an va povesteam despre noul trend in materie de fast-food: shaorma cu ciocolata sau choco-kebab. Nu a durat mult si a aparut si la noi asa ceva.

Un tanar in varsta de 19 ani a deschis prima shaormerie dulce din Timisoara, in care clientii pot comanda kebab cu ciocolata, fructe si frisca, la pretul de 13,5 lei.

choco kebab
sursa foto: Facebook

Shaormeria cofetarie a fost deschisa in acest week-end in Piaţa Libertatii din Timisoara, iar investitia a fost de 20.000 de euro.

Ideea de afacera i-a venit lui Ionut Gheorghescu, un tanar de 19 ani care a terminat liceul in acest an.

Kebab de ciocolata // sursa foto: metro.co.uk

Am cautat pe Internet o idee noua de afacere si am descoperit din greseala asta, mi s-a parut foarte interesanta. Am inceput cu un buget de 10.000 de euro, deoarece am dorit sa merg pe insule comerciale, in mall-uri, dar pana la urma am ajuns sa amenajez un spatiu, care m-a facut sa dublez investitia. Parintii mei au dorit sa-mi cumpere o masina si am decis sa nu o cumpar, ci sa-i investesc in aceasta afacere, pentru ca visul meu e sa nu lucrez pentru altii„, a declarat Ionut Gheorghescu pentru Mediafax.

choco kebab2
sursa foto: Facebook

O shaorma dulce standard contine fructe, ciocolata, topping-uri, zahar pudra. Avem si variante mai speciale, cu Nuttela, Bounty, diferite creme, unt de arahide. Noi mergem pe conceptul ca clientul sa-si faca kebab-ul cu ceea ce doreste„, mai explica Ionut Gheorghescu.

Insa, nu este primul astfel de local din Romania, deoarece mai exista un choco-kebab in Ploiesti (deschis in aceasta vara), iar in Bucuresti puteti gasi asa ceva la Divan Express.