Despre Christina Restaurant

La începuturi Vedish Purdassee, bucătar din exotica insulă Mauritus este cel care a pus bazele meniului Restaurantului Christina şi a instruit următoarea generaţie de bucătari care i-au dus mai departe stilul. Vedish spunea că "fusion înseamnă să te joci cu o multitudine de arome, până găseşti o aromă nouă, fabuloasă. Motiv pentru care, în bucătăria Christina, vei găsi ingrediente şi reţete italieneşti, frantuzeşti, româneşti, chinezeşti, thailandeze, indiene, libaneze, pakistaneze, vietnameze, care se combină într-un mix fără altă regulă decât cea a unui gust incredibil, a unui gust care nu se simte de la prima îmbucătură, ci se dezvoltă, se amplifică şi se diversifică. "Oamenii ajung să cunoască alte culturi, alte tradiţii şi religii doar prin simplul gest de a se aşeza împreună la masă" - este părerea lui Vedish (în a cărui familie sunt indieni, africani şi creoli). Gătind de la vârsta de 14 ani, din pasiune, Vedish a făcut parte din echipele celor mai renumite locaţii din Mauritius (printre care La Maree, restaurantul hotelului Maritim, desemnat cel mai bun restaurant în 2002-2003), precum şi din echipa Princess Cruise Lines.

Visa, Mastercard

Parcare privată, Parcare publică

Dorobanţi / Nord

Ion Slătineanu 13, Hotel Christina

10:00 - 00:00

Rating și review-uri