Localizat foarte aproape de Piata Victoriei, am ales sa ne cladim povestea ca un mic bistro traditional gourmet.
Denumirea de “Coclinta” e imprumutata din Maramures, sau de fapt noi doar am inviat-o, astfel facand cinste unui fel de mancare foarte popular in toata lumea si considerat traditional in tot atatea locuri: clasica placinta, veche de cand lumea si pamantul si focul au fost inventate. Sau, si mai bine doar de cand a fost focul inventat.
O consideram foarte gustoasa si cu siguranta aparte datorita procedeului de facere si coacere: aluat nedospit din faina de grau si coapta pe ambele parti- de aceea aici la noi in Romania e mai mult turta, decat placinta.
De gustul divin al Coclintei si de plating se ocupa Dl. Sorin Petru Cucu.
Chef Cucu face parte atat din vechiul, cat si din noul val al bucatariei traditionale romanesti, iar referintele sale sunt bine de stiut: 12 ani in Pole Position la Casa di David si o poveste in derulare de 4 ani la Mahala Restaurant.
Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.
Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?
Cum ar fi să primești oferte făcute special pentru tine?
Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de
profilul și preferințele tale. Să fim atenți la ce tipuri de localuri
frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii,
de fiecare dată, cu plăcere.
Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?
Politică Cookies
Restograf.ro folosește cookies pentru a-ți îmbunătăți experiența pe site. Dacă folosești restograf.ro, ești de acord cu politica noastră privind cookies. Mai multe detalii