Despre Sardin

Sardin - un restaurant cu aer mediteranean și bucătărie responsabilă. Folosim numai ingrediente de origine controlată, produse tradiționale autentice, pește și fructe de mare sălbatice, de captură.

Folosim ingrediente artizanale de calitate superioara care dau gust autentic preparatelor cu specific italian pe care le promovam in restaurantul nostru. Framantam si coacem paine de casa cu maia, din faina ecologica macinata in mod autentic, intr-o moara de piatra din Piemonte.

Branzeturile provin din Reggio Emilia si Lombardia. Parmigiano Reggiano maturat 36 luni, Gorgonzola dulce, Taleggio, Bagoss de pe varful Bagolino si Strachitunt din Val Taleggio.

Pastele artizanale sunt ‘trafilate al bronzo’ manual, chiar la noi in bucatarie. Servim si paste pentru cei alergici la gluten. Fileturile de ansoa, caperele si rosiile de Piennolo vin din Napoli. Din Sicilia provin maslinele si uleiul extravirgin presat la rece, dar si lamaile si clementinele in sezon.

Fiecare preparat este gatit in totalitate in bucataria Sardin.

Ne aprovizionam in functie de sezonalitate cu peste salbatic, fructe de mare de captura si legume proaspete de cea mai buna calitate atat de la producatori straini cat si de la producatorii romani care respecta acelasi etos pe care il promovam si noi.

Gatim responsabil cu ingrediente de provenienta controlata si protejata.

Mediteranean

www.sardin.ro

Visa, Mastercard

Parcare publică

Unirii / Ultracentral

Bulevardul Mircea Voda 39H

L - D 12:30 - 24:00

Rating și review-uri