In perioada interbelica, Bucurestiul numara cele mai multe cafenele si cofetarii din Europa. Dar ce s-a intamplat cu toate acestea si cum de, in 2011, vitrinele cofetariilor din Bucuresti aratau precum cele ale Frantei anilor ’60. Daca lucrurile ar fi evoluat firesc, fara o intrerupere de aproape 45 de ani, credem cu tarie ca astazi am fi stat alaturi de Franta si Italia, pe podiumurile marilor concursuri de cofetarie.
Ideea de baza a initiativei noastre la Zexe Braserie este foarte simpla: aducem in contemporaneitate vechi retete romanesti, care erau la ordinea zilei in toate restaurantele, braseriile si cofetariile romanesti din perioada antecomunista. Va vine a crede sau nu, macarons tronau in mijloculul cartii Ecaterinei (Colonel) Steriady, inca de la 1875. Si nu, nu reinterpretam retete, ci mai degraba le revizitam. Le facem asa cum erau, dar cu ingredientele de astazi. Asa ca, va invitam sa descoperiti la Braseria Zexe o cofetarie romaneasca revigorata, plina de echilibru, eleganta si, mai ales… emotie
Abonează-te la newsletterul nostru și profită de ofertele și reducerile exclusive pentru abonați!
Îți vom trimite prin e-mail și/sau sms ultimele noutăți legate de localuri, lansări, evenimente și mai ales promoții.
Ești de acord să îți facem o grămadă de surprize plăcute?
Cum ar fi să primești oferte făcute special pentru tine?
Lasă-ne să îți personalizăm ofertele special pe gustul tău, în funcție de
profilul și preferințele tale. Să fim atenți la ce tipuri de localuri
frecventezi, care sunt localurile tale preferate și unde îți place să revii,
de fiecare dată, cu plăcere.
Ești de acord să îți oferim mai multă atenție?
Politică Cookies
Restograf.ro folosește cookies pentru a-ți îmbunătăți experiența pe site. Dacă folosești restograf.ro, ești de acord cu politica noastră privind cookies. Mai multe detalii