S-a deschis al doilea restaurant Red Angus Steakhouse
13 decembrie 2011 | Noutati
Noua locatie Red Angus Steakhouse a fost inaugurata saptamana trecuta in zona de nord a capitalei, in Baneasa. Au fost pastrate standardele restaurantului din Centrul Vechi iar investitia a fost de 300.000 de euro in afara echipamentelor speciale aduse din Statele Unite ale Americii. La evenimentul de lansare au participat diferite personalitati si vedete, printre care Ruxandra Dragomir, Presedinta Federatiei Romane de Tenis, Cristian Tantareanu, Ana Radu, Deea si Dinu Maxer, Silvia Pop si altii. Spectacolul serii a fost sustinut de Anna Lesko si dansatoarele sale, care au fost servite de catre mascota localului cu o friptura de aproape 1 kg greutate. Apoi Anna Lesko a taiat tortul casei. Meniul Red Angus Steakhouse este acelasi in ambele locatii, oferind produse tipice uni steakhouse si are ca element principal fripturile de vita USDA Choice. Carnea adusa din Statele Unite este de diferite tipuri: antricot, vrabioara, spata, pulpa, muschi, T-Bone, Cote de Beuf si variaza intre 180 de grame si aproape 1 kg greutate. Pe langa produsul de baza, Red Angus Steakhouse ofera si alte preparate specifice acestei bucatarii, cum ar fi cotletele de berbecut de Noua Zeelanda, coaste de porc rumenite, cartof copt cu smantana, cheesecake si altele. Noul restaurant pune la dispozitia clientilor un spatiu cu 126 de locuri.