Unde iei masa traditionala de Craciun in Bucuresti – recomandari facute de The Guardian

22 decembrie 2016 | Noutati

Publicatia britanica The Guardian a inclus si Bucurestiul intr-un top 10 al traditiilor festive de Craciun din Europa.

The Guardian mentioneaza faptul ca in Romania, de Craciun, inca se mai pastreaza obiceiul taiatului porcului in gospodarii, insa doar la tara.

Totusi, turistilor care viziteaza Bucurestiul le recomanda 3 restaurante unde pot incerca preparate traditionale (sarmale, sorici, piftie, jumari, tuica etc.) pentru masa de Craciun.

Restaurantele recomandate de The Guardian sunt:

Caru’ cu bere

caru
sursa foto: Facebook

a 19th-century beer hall in the heart of the city

Hanu’ lui Manuc

hanu
sursa foto: Facebook

a centuries-old traders inn

Curtea Berarilor

curtea
sursa foto: Facebook

full menu of classic Romanian dishes, with platters of the above featured prominently

Acum stiti unde vor lua expatii masa de Craciun.